Sunday, 20 May 2012

Happy belated Bufday to me..

Assalamualaikum.. Mengambil masa hampir 2 bulan untuk kembali mengupdate cerita dalam blog ni.. Maaf atas kemalasan dan kesibukkan untuk 2 bulan ni.. First kita mula ngan sambutan hari jadi yang paling best seumur hidup aku.. Aku untuk tahun ni.. aku dengan rasa sebal dan rendah diri mengumumkan bahawa.. i'm 22th now!! dah cukup tuakan??
Tapi citer malam bufday akupun ada agi.. tragis bila sambut bufday & kena simbah & dimandikan dengan air utk 2 tahun berturut-turut!! Siyes kejam.. hehehe..
Sambutan hari lahir aku yang dirancang beramai-ramai oleh Lisa, fefa, ecah, thia, farah, anis, aya, ain, ecahtun, nik.. thanks korang! walaupun sejuk bermandi air tapi aku happy sgt2.. semoga aku semakin matang dalam menghadapi setiap halangan dan cabaran.. Wish aku untuk hari lahir tahun ni ...... CEPAT KAWEN!! ngek! malam tu jugak aku balik rumah sebab nak ambik laptop & sekali gus nak celebrate birthday an family.. bila sampai je umah aku dapat sebiji kek yang awesome!!
dan apa yang paling best ialah bila dapat keluar dengan dia sambut birthday & dapat hadiah bufday yg sgt Best!!
MCD??? punyalah jauh kitaorg pegi semata-mata nak kuar mam MCD.. =) dapat pula sambtn bufday yg osem!! dri MCD.. hahahaha.. dan yang terbaik adalah... EH>>> Muka kita samala..
03/05/12 merupakan hari lahir yang paling happy pnh aku sambt.. terima kasih untuk semuanya.. dan kepada awak.. thanks untuk hadiah ni.....
semoga jodoh kita berp
anjangan.. AMin..=)

No comments:

Post a Comment