Tuesday, 19 July 2011

"Contest: I ♥ Blogging!

comelkan banner 2?
secomel pemlik contest ni..
Achik syida (klik-klik)

kenapa aku suka berblog ni? sebabnya dari kecik aku memang minat menulis!! macam-macam benda aku nak tulis. bila dah besar sikit aku mula kumpul diari. kat umah dah hampir 2 kotak penuh diari & karya-karya hasil tulisan aku. Walaupun aku tak pernah publish atau hantar karya-karya aku untuk join contest tapi aku npuas sebab dapat menulis. memandangkan dah zaman iT ni, akupun up le sikit. dah tak yah tulis guna pen. sekrang aku menaip guna papan kunci untuk blog aku. walaupun tak ramai yg follow aku tak kisah. aku suka yang simple je. aku menulis, sama ada orang nak baca atau tak terpulang. sekian citer aku untuk "Contest: I ♥ Blogging! daripada achik syida.

*kalau ada yg nak join klik je kat link achik syida tu. boleh memeriahkan contest dan blog dia. =)

2 comments:

  1. thanks sbb sudi membenarkn ida join.. =)
    suka gmbr banner tu.
    cute~

    ReplyDelete